Friday, December 4, 2009

Blush-Cocktails и на български!

Радвам се да ви уведомя, че след дълги размишления, безсънни нощи и прилично количество изпити коктейли, водещо предимно до безприличие, постовете в www.blush-cocktails.com вече ще могат да се четат и на роден език! Тоновете изчетена информация по въпроса как всъщност да се случва това, въобще не бяха от полза. Решението дойде от един магически джин, отдавна затворен и забравен в бутилка. Изключително се радвам, защото блога набира чуждестранна популярност (колкото и нескромно да звучи) и така ще се информираме и взимаме дейно участие в световната сцена, като лека-полека станем неразделна част от нея :)
Тематиката е предимно свързана с хубавите коктейли, флеър-а, барманството и въобще всичко интересно в тази сфера. Ще се видим наоколо :)

02/01/10

(Заб. постовете са със задна дата и нереален час,  за да не се смесват с английските, за това след всеки пост ще бъде поставяне реална дата. Всеки български пост ще бъде отбелязван с етикет Bulgarian, за да излиза при останалите, като по-този начин ще има по-лесен достъп.)

No comments:

Post a Comment